kop.jpg Home Home Contact Colofon

Vrijdag 2 november 2012 20:15 uur
Theater de Veste, Delft
Kaarten bestellen

Zaterdag 3 november 2012 14:00 uur
Theater de Veste, Delft
Kaarten bestellen

Zaterdag 3 november 2012 20:15 uur
Theater de Veste, Delft
Kaarten bestellen

Naar Musicalgroep Rits op YouTube Naar Musicalgroep Rits op Twitter Naar Musicalgroep Rits op facebook

Muzikale leiding

De muzikale leiding van ‘De Prinses op de Erwt’ is in handen van Haldor Doekes. Hij werkt hierbij samen met Kim Nijs, die ook de zangcoaching voor haar rekening heeft genomen. Haldor heeft daarnaast de arrangementen geschreven. Beiden zijn dit jaar voor het eerst aan Musicalgroep Rits verbonden.

Haldor Doekes
In juni 2011 studeerde Haldor Doekes af aan het Rotterdams Conservatorium. Hij specialiseert zich in bandcoaching, arrangeren en ensemblebegeleiding. De afgelopen jaren heeft hij bij Virgiel Theater in Delft de muzikale leiding voor zijn rekening genomen. Op dit moment is hij muzikaal leider bij een big band, een soul band en een aantal coverbands. Daarnaast geeft Haldor privé gitaarles via MuzieklesDelft.nl en schrijft hij arrangementen.

Kim Nijs
Ook Kim Nijs studeerde in 2011 af aan het Rotterdams Conservatorium. Haar specialisatie is zang. Kim heeft in het verleden de zangcoaching verzorgd bij Virgiel Theater in Delft en Jeugdtheater De Teerstoof in Schiedam. Daarnaast heeft ze als zangdocent gewerkt bij Jeugdtheaterschool Hofplein in Rotterdam. Op dit moment is Kim dirigent van Voice of Worship in Zoetermeer en geeft ze individuele zanglessen via MuzieklesDelft.nl.

Musicalgroep Rits - Pers Musicalgroep Rits - Inloggen deelnemers